Consultancy

Hulp & advies bij verschillende zaken

Zoals je misschien al op onze kennispagina hebt gelezen, brengt de AVG voor organisaties uiteenlopende verplichtingen met zich mee. Organisaties zijn daarbij zelf verantwoordelijk om aantoonbaar te maken dat zij aan al deze regels voldoen. PrivacyRight biedt praktisch advies en biedt hulp bij verschillende zaken. Van 0-meting tot implementatie, bij PrivacyRight zit je goed!

Advies

PrivacyRight is je graag van dienst met praktisch advies in de breedste zin. Bij specifieke vragen of wanneer je helemaal geen idee hebt waar te beginnen. We bieden hulp bij opstellen van beleid en procedures, opstellen of sluiten van overeenkomsten en andere zaken.

Awareness

Om je organisatie bewust te maken van het belang van een goede omgang met privacy en het kennisniveau te vergoten, bieden we privacy awareness trainingen. Onze trainingen zijn opmaat gesneden op je organisatie, we behandelen bij trainingen graag echte praktijkvragen.

0-meting

Wil je weten waar je staat? Met een 0-meting bepaal je het vertrekpunt. Vanaf daar kunnen we een plan maken om te bouwen aan de toekomst. Bij onze 0-metingen maken we gebruik van erkende normen en standaarden.

Risicoanalyses (DPIA)

Maak je gebruik van risicovolle persoonsgegevens dan kunnen we helpen bij het uitvoeren van risicoanalyses (DPIA). Na de analyse heb je zicht op de risico's en bespreken we mogelijke maatregelen om het risico te verminderen.

Contact opnemen

Wil je graag gebruik maken van onze diensten, heb je een vraag of wil je telefonisch kennis maken? 

Neem dan contact met ons op. 

0634863740

dennis@privacyright.nl