Tool

Gebruik van tooling

Bij een AVG implementatietraject of het AVG abonnement maakt PrivacyRight gebruik van online tooling. Het gebruik van een online tool brengt veel voordelen met zich mee. Zo is alles op één plek geïntegreerd en is de tool overal te raadplegen wanneer er een internetverbinding is. Door het gebruik van tooling is er geen gedoe met ingewikkelde Excel bestanden en het mailen van verschillende versies. Online tooling biedt nog veel meer voordelen waar wij je graag over vertellen.

Base 27

PrivacyRight maakt gebruik van de tool Base27 geleverd door Axxemble. Base27 is een online tool die modulair is opgebouwd. Dit houdt in dat de tool met de behoefte van de organisatie kan meegroeien. 

PrivacyRight maakt standaard altijd gebruik van de AVG module. Deze module bevat alle onderdelen die nodig zijn om aan de AVG te voldoen en een Privacy Management Systeem (PMS) op te zetten. 

Uitbreiden kan op het gebied van informatiebeveiliging. Er bestaan verschillende modules voor verschillende volwassenheidsniveaus. Met de eerste module wordt er een Information Security Management Systeem(ISMS) opgezet , dit kan verder worden uitgebreid tot aan volledige ISO27001/ NEN 7510 implementatie en certificering! 

Features

Hieronder vind je een impressie van enkele modules en onderdelen.

In de tool zijn alle nodige registers ondergebracht. Je vindt daar het verwerkingsregister, het register voor het registreren van datalekken en een register om de verzoeken van betrokkenen te monitoren. 

In de tool is er plek om beleid en procedures onder te brengen. Afhankelijk van je organisatie en behoefte bestaat deze module uit meerdere onderdelen. 

De tool biedt mogelijkheden om een DPIA (risicoanalyse) uit te voeren. De daaruit volgende beheersmaatregelen kunnen worden beheerd met overzichtelijke dashboards en beheer van taken. 

Contact opnemen

Wil je graag gebruik maken van onze diensten, heb je een vraag of wil je telefonisch kennis maken? 

Neem dan contact met ons op. 

0634863740

dennis@privacyright.nl